SULO Belgium verhuist naar nieuwe gebouwen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist zijn ingetrokken in onze nieuwe kantoorruimte! 🎉✨

Na maanden van planning, ontwerpen en bouwen hebben we eindelijk een inspirerende omgeving gecreëerd die past bij de groei en evolutie van ons bedrijf. Onze nieuwe kantoren zijn ruim, modern en doordrenkt met een dynamische sfeer die creativiteit en samenwerking bevordert.

We zijn ontzettend dankbaar voor het harde werk en de toewijding van ons team, dat deze verhuizing mogelijk heeft gemaakt. Jullie hebben je energie en expertise ingezet om van onze visie werkelijkheid te maken, en we zijn ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt.

Ons nieuw huis vol afvalexpertise biedt niet alleen een fantastische werkplek, maar ook talloze mogelijkheden om onze zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te maken. We kijken ernaar uit om onze klanten en partners en te verwelkomen.

Nodig jullie zelf gerust zelf uit om ons nieuwe kantoor te bekijken en een kopje koffie te drinken! We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen en samen te werken aan nog meer succesvolle projecten.

(We liggen naast oude gebouwen , ons adres blijft gelijk!)

 

alt : External Link