Voordelig en betrouwbaar uit één enkele bron

SULO staat voor integraal afvalbeheer dat uw werk veel eenvoudiger maakt. Alle elementen van het containerbeheer, van distributie, identificatie, reiniging, onderhoud, vervanging tot verwijdering, zijn perfect met elkaar verweven. Je hebt geen enkele inspanning, maar volledige transparantie in termen van efficiëntie en prestaties.

Op basis van de RFID-transpondertechnologie van SULO staan u naast de zuiver mechanische en logistieke diensten een groot aantal digitale diensten ter beschikking, die uw processen op lange termijn optimaliseren. De ervaring leert dat u op alle gebieden duurzaam voordeel behaalt door uw container- en gegevensbeheer uit te besteden.

Containerbeheer in perfectie

Indien gewenst kunnen wij het voorraadbeheer en de voorraadplanning van u overnemen met de planning van hoeveelheden en opslag, het beheer van uw onderdelenmagazijn en het verzorgen van de wensen van uw burgers.

Wij coördineren de volledige planning vanaf de installatie van nieuwe containers rechtstreeks van de fabriek tot bij de consument. Uiteraard omvat onze service regelmatig onderhoud en herstelling, met inbegrip van vervanging van defecte containers, alsook zorgvuldige reiniging en desinfectie van bestaande containers. Aan het einde van de levenscyclus nemen wij de containers terug en recycleren wij ze op een milieuvriendelijke manier volgens de principes van ons recyclingsysteem.

Dienstverlening aan de burger met call center

Wij verzorgen ook graag de professionele communicatie met de burgers, want dit is een taak die steeds belangrijker wordt. Wij organiseren de wisseldienst, geven telefonisch afvaladvies, behandelen klachten, verzenden vergoedingsoverzichten en verstrekken informatie wanneer containeridentificatiesystemen worden ingevoerd.

Onze service is altijd individueel en 100% afgestemd op uw behoeften. We kijken er naar uit om met u te praten.

Wilt u meer weten over de voordelen van onze identificatie- en weegsystemen, van het vermijden van zwarte ledigingen tot facturering aan de bron?

Uw voordelen in een snelle vergelijking

  • Compleet containerbeheer vanuit één bron
  • Maximale transparantie en betrouwbaarheid
  • Economische uitbesteding en minimalisering van de kosten
  • Duurzame oplossingen in de zin van de circulaire ecologische materiaalkringloop
alt : External Link