Onze gespecialiseerde oplossingen

Het gamma verzorgt op een duurzame manier alle gangbare inzamelings-en afvalopdrachten en biedt ook intelligente oplossingen voor bijzondere vereisten, zoals bv.:

  • Hygiënische afvalbeheer voor ziekenhuizen en praktijken
  • Hoogste beveiligingsniveau voor vertrouwelijke documenten
  • Extreem snelle en veilige verwerking
  • Absoluut aanpasbaar aan uw gewenste volume

VERMINDEREN VAN DE CO² VOETAFDRUK

Circulaire producten

Onze containers zijn 100% recycleerbaar en dienen als grondstof voor de productie van nieuwe SULO containers. Op deze manier wordt de kringloop gesloten. Deze aanpak noemen we CIRCULAR ECO, waarmee het verbruik van fossiele grondstoffen tot een minimum wordt beperkt. Voor de ecologische ontwikkeling van steden en gemeenschappen is dit een onderbouwd voordeel voor het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.

Gespecialiseerde rolcontainers

4 Specialisten voor uw afvalbeheer

Medisch

Hygiënische afvalverwijdering voor ziekenhuizen en dokterspraktijken

 

Diamond

de benchmark voor snelle en veilige verwerking

 

Confido

Voor vertrouwelijke documenten

 

Vario

Verkleinbare rolcontainers naar een door u gekozen volume.

 

Kwaliteitspioniers

SULO-CERTIFICERINGEN

SULO containers staan wereldwijd bekend om hun uitstekende duurzaamheid en robuustheid. We verzekeren ons leiderschap hierin door middel van een strikt kwaliteitsmanagementsysteem dat veel verder gaat dan de vereiste normen.

Het exclusieve SULO-label garandeert dat alle producten voldoen aan de criteria van de circulaire economie, waaronder het minimale gebruik van nieuw materiaal.    

SULO Langres is het eerste Franse bedrijf dat een onderscheiding krijgt voor onder meer het gebruik van ten minste 60% gerecycleerde materialen (flessen, deksels, enz.).   

Het meest erkende milieukeurmerk ter wereld voor bedrijven waarvan de producten voor meer dan 80% uit gerecycleerd materiaal bestaan.

De certificering van de RAL Associatie bewijst dat aan de strenge kwaliteits- en milieucriteria voor containers wordt voldaan.

SULO Allround-Afvalbeheer

BIJHORENDE OPLOSSINGEN

SULO levert het volledige gamma van innovatieve oplossingen voor afvalbeheer. U kunt uw eigen duurzame inzamel- en sorteersysteem opzetten in het gebied waarvoor u verantwoordelijk bent.

Rolcontainers voor uw duurzame afvalinzameling

Een absolute aanwinst voor het uiterlijk en de netheid van uw stad

Perfect voor de kleine fracties bij u thuis of op kantoor.

alt : External Link