De ambassadeurs van netheid

Hoogwaardige afvalbakken van SULO zijn ambassadeurs van netheid in elke stad. Daarom is het des te belangrijker dat zij altijd en overal in een zo schoon mogelijke, geledigde en onbeschadigde toestand verkeren. Aangezien het aantal afvalbakken per stad gemakkelijk in de duizenden kan lopen, vormen de installatie, het onderhoud en de verzorging een echte uitdaging voor de intelligente procesplanning van een gemeente.

SULO levert u niet alleen een verscheidenheid aan perfect ontworpen afvalbakken die burgers motiveren om hun afval te verwijderen en te scheiden, maar met de ervaring van Europa's grootste afvalverwijderingsspecialist bieden wij u ook het complete logistieke en service programma voor een economische en probleemloze werking.

Om de installatie, het onderhoud en de service nog beter te plannen, kunnen bepaalde afvalbakken van een chip worden voorzien. Met behulp van de nieuwste RFID-transpondertechnologie van SULO kunnen de afvalbakken betrouwbaar worden gelokaliseerd en kunnen de noodzakelijke werkzaamheden, efficiënt en kostenbesparend worden gepland. Om een positief imago achter te laten, maakt het regelmatig schoonmaken door onze gespecialiseerde teams, indien nodig voor een speciale gelegenheid, deel uit van onze service.

Uw voordelen in een snelle vergelijking

  • Propere vuilnisbakken zijn een visitekaartje voor uw stad
  • Alle diensten in verband met installatie, onderhoud, reiniging, verwijdering uit één enkele bron
  • Volledige transparantie en kostenbeheersing
  • Langere levensduur door zorgvuldige verzorging en onderhoud
  • Met de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van een toonaangevend afvalverwerkingsbedrijf
alt : External Link