Samen de cirkel sluiten

CIRCULAR ECO is het duurzaamheidscertificaat van de SULO Groep. Het staat voor onze visie van een gesloten kringloopeconomie waarin het afval van vandaag de grondstof van morgen wordt.

 

Voor onze klanten staat CIRCULAR ECO voor oplossingen die de kern raken van onze inspanningen om efficiëntie en duurzaamheid te combineren. De nieuwe generatie CITYContainers is het beste voorbeeld van CIRCULAR ECO:

 

  • 100% recycleerbaar en herbruikbaar tot in het kleinste detail
  • Gemaakt van tot 100% gerecycleerd HDPE
  • Geoptimaliseerd ECO-ontwerp voor minder materiaalgebruik
  • Gemakkelijk repareerbaar voor een langere levensduur
  • Lagere transportkosten door grotere stapelbaarheid
  • Vervaardigd volgens een afvalvermijdend en grondstofbesparend productieproces
  • Bevordert lokale bevoorradingsketens

Het komt erop neer dat de CIRCULAR ECO gesloten kringloop de ideale oplossing is voor klanten die het verminderen van hun CO² voetafdruk als doel hebben.

CIRCULAR ECO-
Onze dagelijkse rit

In onze ultramoderne productiefaciliteiten is het hele proces gericht op de toepassing van de CIRCULAR ECO-principes. Neem hier een kijkje in onze fabriek in Langres, Frankrijk.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Niets gaat verloren - recycling in twee cycli

CITYContainer®-containers van 100% gerecycleerde grondstof zijn gemaakt van minstens 60% flessen en verpakkingen die zij zelf hebben helpen inzamelen en 40% van afgedankte oude containers en industrieel HDPE-afval zoals pallets en dergelijke.

Onze milieuvriendelijke aanbeveling:

Uw optimale CIRCULAR ECO container: body van 100% gerecycleerd grijs HDPE RAL 7021 plus gekleurd deksel om de afvalfractie te identificeren.

alt : External Link