De duurzame generatie

We zetten de lange traditie van SULO kwaliteitscontainers voort. Deze nieuwe generatie is ontworpen om te voldoen aan de eisen van vandaag en de toekomst. Maximale milieuvriendelijkheid, ergonomie en duurzaamheid - het ideale containersysteem voor ecologisch georiënteerde gemeenten en bedrijven.

Alle voordelen op een rijtje:

Met genoegen presenteren wij ons Containerassortiment aan u. Alle eigenschappen die u waardeert aan SULO containers - duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid - kenmerken ook het nieuwe CITYBAC® containersysteem. Bekijk alle voordelen in onze video!

 

CIRCULAIRE ECONOMIE

SULO rolcontainers zijn 100% recycleerbaar en gemaakt uit voornamelijk (80-100%) gerecycleerd materiaal. Op deze manier is de ecologische kringloop volledig gesloten. Deze aanpak noemen we CIRCULAR ECO. Voor de ecologische ontwikkeling van steden en gemeenschappen is dit een gedocumenteerd voordeel voor het minimaliseren van de CO2-voetafdruk.

 

ECOLOGISCH ONTWERP

Het innovatieve ontwerp met een lichtere behuizing vermindert het materiaalverbruik en is het antwoord op de groeiende vraag naar oplossingen met kleinere ecologische voetafdruk. Door de geoptimaliseerde geometrie maken we het mogelijk om CITYBAC® containers te stapelen en  ruimte te besparen. In één vrachtwagen kunnen zo tot 20% meer containers worden vervoerd. Een groot ergonomisch voordeel van de gecontroleerde gewichtsvermindering is de aanzienlijk verminderde werklast voor het afvalverwerkingspersoneel

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

14 Maten om aan al uw behoeften te voldoen

assortiment

60 L

 

80 L

 

120 L

 

140 L

 

180 L

 

240 L

 

360 L

 

400 L

 

660 L

 

770 L

 

1100 L Vlak deksel

 

1100 L rond deksel

 

Pioniers van kwaliteit

SULO-CERTIFICERINGEN

SULO-containers staan ​​over de hele wereld bekend om hun uitstekende duurzaamheid en robuustheid. Dit verandert ook niet met CITYBAC®integendeel. We verzekeren ons leiderschap op het gebied van kwaliteit door middel van een strikt kwaliteitsmanagementsysteem dat veel verder gaat dan de vereiste normen.

Het exclusieve SULO-label garandeert dat alle producten voldoen aan de criteria van de circulaire economie, waaronder het minimale gebruik van nieuw materiaal.

SULO Langres is het eerste Franse productiebedrijf dat een onderscheiding krijgt voor, onder andere, het gebruik van ten minste 80% gerecycleerde materialen (flessen, deksels, enz.). Tegenwoordig is het gebruik van 100% post-consumer HDPE standaard.

Het meest erkende milieukeurmerk ter wereld voor bedrijven waarvan de producten voor meer dan 80% uit gerecycleerd materiaal bestaan.

De certificering van de RAL Associatie bewijst dat aan strenge kwaliteits- en milieucriteria voor containers wordt voldaan.

alt : External Link