De duurzame generatie

CITYBAC® zet de lange traditie van SULO kwaliteitscontainers voort. De nieuwe generatie is ontworpen om te voldoen aan de eisen van het moderne recyclingbeheer. Maximale milieuvriendelijkheid, ergonomie en duurzaamheid - het ideale containersysteem voor ecologisch georiënteerde gemeenten en bedrijven.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Met genoegen presenteren wij ons CITYBAC® assortiment aan u. Alle eigenschappen die u waardeert aan SULO containers - duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid - kenmerken ook het nieuwe CITYBAC® containersysteem. Bekijk alle voordelen in onze CITYBAC®-video!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

DE CO2 VOETAFDRUK VERMINDEREN

Besparen van bronnen

CITYBAC® containers zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van tot 100% gerecycleerd materiaal. Op deze manier is de kringloop volledig gesloten. Deze aanpak noemen we CIRCULAR ECO, waarmee het verbruik van fossiele grondstoffen tot een minimum wordt beperkt. Voor de ecologische ontwikkeling van steden en gemeenschappen is dit een gedocumenteerd voordeel voor het minimaliseren van de CO2-voetafdruk.

ECO DESIGN

Ontworpen om te inspireren

Het innovatieve CITYBAC® ECO-ontwerp met een gewichtsarmere behuizing vermindert het materiaalverbruik en is het antwoord op de groeiende vraag naar hulpbronnenbesparende oplossingen. De geoptimaliseerde geometrie maakt het mogelijk om CITYBAC® containers te stapelen om ruimte te besparen. In één vrachtwagen kunnen tot 20% meer containers worden vervoerd. Een groot ergonomisch voordeel van de gecontroleerde gewichtsvermindering is de aanzienlijk verminderde werklast voor het afvalverwerkingspersoneel.

14 Maten om aan uw behoeften te voldoen

CITYBAC® assortiment

60 L

 

80 L

 

120 L

 

140 L

 

180 L

 

240 L

 

360 L

 

400 L

 

660 L

 

770 L

 

1100 L Vlak deksel

 

1100 L rond deksel

 

Geoptimaliseerd afvalbeheer

DIGITALE OPLOSSINGEN

Naast uitgebreide diensten biedt SULO alle hardware- en softwaretools om uw afvalbeheer nog efficiënter en zuiniger te maken. Bij SULO vind je uitstekende,bewezen oplossingen en ondersteuning uit één hand.

Pioniers van kwaliteit

SULO-CERTIFICERINGEN

SULO-containers staan ​​over de hele wereld bekend om hun uitstekende duurzaamheid en robuustheid. Dit verandert ook niet met CITYBAC®integendeel. We verzekeren ons leiderschap op het gebied van kwaliteit door middel van een strikt kwaliteitsmanagementsysteem dat veel verder gaat dan de vereiste normen.

Het exclusieve SULO-label garandeert dat alle producten voldoen aan de criteria van de circulaire economie, waaronder het minimale gebruik van nieuw materiaal.

SULO Langres is het eerste Franse productiebedrijf dat een onderscheiding krijgt voor, onder andere, het gebruik van ten minste 60% gerecycleerde materialen (flessen, deksels, enz.). Tegenwoordig is het gebruik van 100% post-consumer HDPE standaard.

Het meest erkende milieukeurmerk ter wereld voor bedrijven waarvan de producten voor meer dan 80% uit gerecycleerd materiaal bestaan.

De certificering van de RAL Associatie bewijst dat aan strenge kwaliteits- en milieucriteria voor containers wordt voldaan.

Blijf op de hoogte

SULO EXPERIENCE

Blijf op de hoogte en krijg toegang tot exclusieve content zoals webinars en gedetailleerde productinformatie.

AANBEVOLEN DOOR ONS

Verdiep uw inzicht

Met plezier presenteren wij ons CITYBAC® assortiment. Alle eigenschappen die u waardeert aan SULO containers - duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid - kenmerken ook het nieuwe CITYBAC® containersysteem. Bekijk al uw voordelen!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

De SULO CITYBAC® 240 L

8:33 min

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

De CITYBAC® serie

9:27 min

Madrid laat kleur zien

Waarom verandert een metropool na 35 jaar de kleur van meer dan 350.000 vuilnisbakken? En wat zijn de voordelen voor het milieu?

SULO 360° afvalbeheer

VERGELIJKBARE OPLOSSINGEN

SULO levert het volledige gamma van innovatieve oplossingen voor afvalbeheer. Voel je vrij om je eigen duurzame inzamel- en sorteersysteem op te zetten in het gebied waarvoor je verantwoordelijk bent.

Oplossingen voor medische doeleinden, vertrouwelijke documenten, volumeaanpassing, alternatieve inzameling.

Een absolute aanwinst voor het uiterlijk en de netheid van uw stad.

Perfect voor een betere afvalscheiding thuis of op kantoor.

alt : External Link