Digitale oplossingen om het afval van vandaag om te zetten in grondstof van morgen

Platform voor applicatie- en hardwareoplossingen voor elke fase van afvalbeheer

Met 35 jaar ervaring ontwikkelt de digitale afdeling van de SULO Groep slimme systemen en oplossingen om afvalbeheer en -inzameling na te gaan en te optimaliseren.
Met SmartSULO apparaten en oplossingen kunt u een belangrijke speler worden in de Smart City door het afval van vandaag om te zetten in de grondstof van morgen.

SmartSULO is ons platform voor applicatie- en hardwareoplossingen dat u in staat stelt digitale intelligentie te integreren in uw materiaal om te voldoen aan de afvalinzamelingseisen van uw Smart City.

Identificatie met RFID-Chips

 

Geïntegreerde systemen

 

Toegangscontrole

 

Mobiele en web-toepassingen

 

Gegevensbeheer

 

We begeleiden U

SmartSULO is ons intelligent platform dat onze klanten in staat stelt hun operationele kosten te beperken, hun inzameling te optimaliseren en de uitvoering van een doeltreffende, digitale strategie ten dienste van het milieu en de burgers te begeleiden.
SmartSULO maakt de controle van alle fasen van afvalbeheer mogelijk en biedt een 360° overzicht van uw wagenpark, activiteiten, contracten en prestatie-indicatoren.

Gemeenten en openbare afvalverwerkingsbedrijven

Gemeenten en lokale overheden worden met talrijke uitdagingen geconfronteerd: stijgende bevolkingscijfers, toenemende verstedelijking en wetgeving die steeds meer aandacht besteedt aan de bescherming van het milieu.

Om deze uitdagingen aan te gaan, ontwikkelt SULO hulpmiddelen die gemeenten in staat stellen de kosten van afvalinzameling te verlagen, de productiviteit te verhogen en de tevredenheid van de burgers te verbeteren.

Particuliere afvalverwijderingsbedrijven en-exploitanten

Particuliere afvalinzamelaars, die als tussenpersoon fungeren bij gemeenten en inwoners, moeten over middelen beschikken om informatie over hun inzamelingsactiviteiten uit te wisselen.
Onze oplossingen houden rekening met de vele partijen die bij het afvalbeheer betrokken zijn om oplossingen op maat aan te bieden (gebruikersportaal, toegang voor de gemeente, delen van prestatie-indicatoren).

Eco-organisaties, adviseurs

Of u nu op zoek bent naar nieuwe oplossingen of in de fase zit van een haalbaarheidsstudie voor een nieuw afvalbeheersysteem, u kunt bij ons terecht. Onze experts kunnen u ondersteunen bij de implementatie en ontwikkeling van uw digitale afvalbeheerprojecten.

SmartSULO

Ons globaal platform

SmartSULO is ons intelligent platform dat onze klanten in staat stelt hun operationele kosten te beperken, hun inzameling te optimaliseren en de uitvoering van een doeltreffende digitale strategie ten dienste van het milieu en de burgers te begeleiden.
SmartSULO maakt het beheer van alle fasen van afvalbeheer mogelijk en biedt een 360° overzicht van uw activa, activiteiten, contracten en prestatie-indicatoren.

SmartSULO Digital Services is de toepassings voor webgebaseerde toegang tot inzamelingsgegevens, lopende contracten, materiaal en de gebruikersdatabank.

 

Service Digital SmartSULO

Toepassingen voor mobiel en web
Het SmartSULO Digital Services-aanbod maakt ook het volgende mogelijk:
 • Bekijk real-time en ophaaldata in het verleden
 • Real-time volgen en de historiek bekijken van het wagenpark (perrit, per voertuig, per periode).
 • en nog veel meer andere functies
Het maken van rapporten en het opvragen van prestatie-indicatoren is slechts één klik verwijderdDie Erstellung von Berichten und die Abfrage von Leistungsindikatoren sind nur einen Klick entfernt.

Geïntegreerd systeem

SmartSULO ID is de set hardware-oplossingen die in de inzamelvoertuigen zijn geïnstalleerd (identificatiesysteem/weegsysteem/boordcomputer/navigatiesysteem) om alle informatie over de afvalinzamelingsactiviteit te verzamelen. De voertuiginformatie die toegankelijk is via Smart SULO City (snelheid, achteruitversnelling, ophaaltijd...) maakt het mogelijk om voertuigactiviteiten te optimaliseren en deze in realtime te volgen om zo dicht mogelijk bij wat er op de grond gebeurt te zijn. Ons aanbod bestaat uit 4 functionaliteiten:
 • geolocatie,
 • identificatie,
 • navigatie,
 • wegen.
Er zijn talloze opties beschikbaar voor elke functionaliteit, afhankelijk van uw functionele verwachtingen en budget.

IOT-apparaten

SULO biedt een reeks verbonden producten die compatibel zijn met de Smart SULO Digital Services Application Suite:
 • Identificatie via RFID-chips
 • Niveaumeting voor ondergrondse en semi-ondergrondse containers.
 • Handheld RFID-chiplezer om een ​​verzameling of onderhoud aan een apparaat te registreren.
 • Toegangscontrole geïnstalleerd op de terminals van de ondergrondse en semi-ondergrondse containers om hun gebruik te registreren, communiceren en filteren (toegangsautorisatie, registratie van deposito's, toegangstijden...). Het opvragen van de gegevens en de parametrering van de toegangscontrollers is mogelijk via onze SmartSULO City-applicatie.
alt : External Link