Efficiënt afvalbeheer begint met een duidelijke identificatie van elke container. SULO's betrouwbare RFID-chiptechnologie biedt de perfecte oplossing. Met meer dan 10 miljoen geïnstalleerde eenheden wereldwijd is het een van de meest gebruikte oplossingen op de markt. De chip is ondergebracht in een speciale gleuf in de ontvangstrand van de container. De gegevens op de chip worden gekoppeld aan het overeenkomstige aansluitpunt in de beheersoftware. Op deze manier wordt betrouwbare informatie verstrekt via het SULO identificatie- en weegsysteem.
SULO produceert en levert een breed gamma van gestandaardiseerde RFID-oplossingen met verschillende frequenties, afhankelijk van uw behoeften en vereisten (chips, stickers, enz.).

De RFID-chipapparatuur vormt de basis voor een nauwkeurige herkenning van elke afvalcontainer, met inbegrip van alle ledigingsgegevens. Met deze informatie kunt u kosten in rekening brengen volgens het beginsel "de vervuiler betaalt".

Uw belangrijkste voordelen

  • Gemakkelijk te installeren. Bestand tegen extreme gebruiksomstandigheden
  • Volledig assortiment RFID-chips (frequentie, type) in overeenstemming met de meest recente certificeringen
  • Aflezen via het identificatiesysteem op het inzamelvoertuig

RESTONS EN CONTACT

SULO Experience

Restez informé et accédez à des contenus exclusifs tels que des webinaires et des informations détaillées sur les produits.

alt : External Link