Bewaking op afstand van de vulgraad van containers

Met onze innovatieve oplossing kunt u de vullingsgraad meten van (semi)ondergrondse afvalcontainers of modulaire containers. Het systeem is gebaseerd op ultrasone technologie en meet elk uur de afstand tussen de sensor en het afvalniveau, met een dagelijks rapport. De technologie is eenvoudig te installeren en klaar voor gebruik. Alle informatie wordt naar de streng beveiligde SULO-servers gestuurd voor opslag en opvragen van gegevens. U kunt de gegevens bekijken van alle containers die zijn uitgerust met een vulstandmeting, om een duidelijk beeld te krijgen van hun vulstand. Deze informatie biedt u een groot voordeel bij het optimaliseren van uw ophaalrondes.

Via het klantenportaal krijgt u een overzicht van alle geplaatste containers, inclusief hun locatie, vulniveau en tijdstip van de laatste lediging. U kunt uw containers en hun vullingspercentage op een kaart zien, evenals de geschiedenis van alle stortingen. U kunt de ophaalronde plannen op basis van de vullingsgraad en zo uw ophaalkosten drukken. Deze SULO-oplossing kan worden gebruikt voor alle soorten afvalsortering (restafval, PMD, glas, P&K,...).

Uw belangrijkste voordelen

  • Betrouwbaar, eenvoudig en gemakkelijk te installeren met ultrasone apparatuur
  • Huidige vulniveau status en automatische push berichten
  • Optimalisering van de ophaalroutes met een daaruit voortvloeiende kostenvermindering
  • Vermijd onnodige ritten
  • Optimaliseren van de kosten voor afvalinzameling
  • Kaartweergave voor een optimaal overzicht van uw containers
  • Duurzame uitrusting

RESTONS EN CONTACT

SULO Experience

Restez informé et accédez à des contenus exclusifs tels que des webinaires et des informations détaillées sur les produits.

alt : External Link