Service monteur Ittervoort (m/v/x)

Benelux

Vrije sollicitatie?

We kijken uit naar uw kandidaatstelling op !

Accountant

Benelux

De SULO Groep ondersteunt wereldwijd 8.000 klanten, zowel gemeenten als particuliere bedrijven, bij hun recyclingdoelstellingen. De dochteronderneming SULO, met hoofdkantoor in Herford, Duitsland, is verantwoordelijk voor de activiteiten van SULO in Duitsland en Oost-Europa: De productportefeuille omvat de inzamelcontainers voor recycleerbare stoffen van SULO Umwelttechnik, aangevuld met de intelligente oplossingen van SULO Digital, het toonaangevende IT-systeemhuis in de recyclagesector.

Waarom SULO?

Omdat we in elkaar geloven. Want de kennis, creativiteit en ideeën die onze medewerkers in elk project inbrengen, zijn de motor van onze groei en ons succes.

Want met een uitgebreid producten gamma, een breed dienstenpakket en vooral veel enthousiasme voor innovatieve ideeën combineren wij toekomstgerichte duurzaamheid met de milieubelangen van overheid, bedrijven en burgers.

OPLOSSINGEN CREËREN VOOR HET AFVAL VAN VANDAAG OM DE GRONDSTOF VAN MORGEN TE ZIJN

GROEP SULO

Wij leven onze waarden - dag na dag

Respect en ieders veiligheid staan centraal bij alles wat we doen, we bevorderen teamwerk en wederzijds vertrouwen, we streven naar uitmuntendheid en moedigen innovatie aan om onze klanten tevreden te stellen, die altijd voorop staan bij onze activiteiten. Wij leven de waarden die ons verenigen elke dag!

Verantwoordelijkheid en zorg

Uitmuntendheid en toewijding

Innovatie en klantgerichtheid

Team & vertrouwen

Eén team, één doel: onze waarden naleven

Wij zijn een verantwoordelijk en toegewijd team - 2.500 SULO-medewerkers die het verschil maken.
 
alt : External Link