U bent hier:

Organisatie

Organisatie

Het kantoor van SULO Benelux is gevestigd in Ittervoort - Nederland. Van hieruit ondersteunt een team van 20 medewerkers onze klanten. Naast het kantoor beschikken we in Ittervoort over een magazijn voor de dagelijkse voorraden.  In onze werkplaats vindt de opbouw van identificatiesystemen op afvalinzamelvoertuigen plaats.  

De afdeling verkoop binnendienst

De afdeling verkoop binnendienst ondersteunt de buitendienstmedewerkers voor de drie landen die het werkgebied van SULO Benelux vormen. Alle orders, offertes, informatieverzoeken en andere commerciële vragen worden hier verwerkt. De medewerkers onderscheiden zich door een gedegen kennis van de SULO producten. Hier kunt u ook terecht voor vragen over lopende orders. Verkoop binnendienst beschikt tevens over een aanbestedingspecialist die alle voor SULO relevante inschrijving verzorgt.  

De afdeling verkoop binnendienst beheert ook de productgroep ondergrondse containers. Zij maken gebruik van externe specialisten voor de plaatsing, het onderhoud en/of het wassen van de ondergrondse containers. 

De afdeling verkoop buitendienst

Drie accountmanagers in Nederland en  één  in België onderhouden de contacten met onze (potentiële) klanten. Zij zijn voor u als klant het eerste aanspreekpunt bij nieuwe aanvragen. In het regioverdeling kun u alle gegevens van uw accountmanager terug vinden. Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen.

De afdeling ID & Wegen

De afdeling Identificatie & Wegen houdt zich bezig met de opbouw en het onderhoud van identificatiesystemen op afvalinzamelvoertuigen. Alle producten komen  uit onze eigen ID onderneming Envicomp. Hier werken 40 specialisten in zowel Frankrijk als Duitsland aan nieuwe ontwikkelingen en productverbeteringen. Ook het nieuwste identificatiesysteem op ondergrondse containers is hier ontwikkeld. Dit in combinatie met het gepatenteerde vandalismebestendige tandwielslot. Vanuit Ittervoort zijn dagelijks 4 servicemonteurs (waarvan 1 Franstalig) actief om systemen op te bouwen en in bedrijf te houden.  

De afdeling Boekhouding & Personeelszaken (PZ)

Hier wordt de boekhouding voor zowel SULO NV als SULO BV bijgehouden: het boeken van facturen, betalen van rekeningen, volgen van debiteuren en het verzorgen van alle bijkomende financiële verplichtingen. En last, maar zeker niet least, de personeelsadministratie.