U bent hier:

SULO investeert opnieuw in kwaliteit.

maart 24, 2011

Kwaliteit is niet iets wat zich tot de producten alleen beperkt. Ook de kwaliteit van de organisatie speelt hierbij een belangrijke rol. Het team van SULO heeft zich daarom verder geprofessionaliseerd in de onderlinge samenwerking.

Onder leiding van de organisatie "BO3 Onderneemt!" uit Beilen werden 2 dagen doorgebracht in Westelbeers om de professionele cultuur van de SULO organisatie verder te ontwikkelen. Met behulp van intensieve en uitdagende opdrachten in een betonnen kuil of boven een waterbak werd de onderlinge samenwerking snel inzichtelijk gemaakt en verbeterd.

Tevens hebben we met alle personeelsleden het "Structogram" ingevuld en behandeld, waarmee met behulp van kleuren een hulpmiddel wordt gegeven over het kerngedrag van de collega's en waarom zij soms op een bepaalde manier reageren.

Het waren 2 prachtige dagen, waarin pittige opdrachten werden vervuld. De sfeer en de inzet waren erg goed wat tot het juiste resultaat heeft geleid. Ook de komende maanden zal het SULO team met ondersteuning van BO3 Onderneemt! verder gaan werken aan de kwaliteit van de organisatie.   

Klik op de foto's om te vergroten

You must install Adobe Flash to view this content.