U bent hier:

Plastic Omnium groep neemt Rotherm over

mei 11, 2011

Plastic Omnium Groep neemt Rotherm Mechanical Systems (RMS) over.

De Plastic Omnium Environment groep waartoe Plastic Omnium en SULO behoren, heeft Rotherm Mechanical Systems (RMS), een van Europa's toonaangevende fabrikanten van ondergrondse afvalcontainers, overgenomen. Rotherm met ca. 100 medewerkers is gevestigd in Stadtlohn vlakbij de Nederlandse grens in het noordelijk deel van Duitsland (Nordrhein-Westfalen). 

Rotherm is ook een bekende leverancier van ondergrondse containers op de Nederlandse markt. Met deze overname verstevigt  Plastic Omnium, die de ondergrondse containers  o.a. onder de naam Minimax zal gaan verkopen via SULO, ook haar positie ook op de Benelux markt. Het leverprogramma van SULO wordt op deze wijze uitgebouwd met een 2de aantrekkelijke productlijn die naast de reeds bekende Zoetermeer lijn komt.

Het lever programma van de Minimax is complementair aan de Zoetermeer lijn, zodat er nu 3 typen betonputten geleverd kunnen gaan worden. Het ondergrondse container gamma van SULO is nu het meest complete van de hele markt, uit te breiden met diverse opties zoals identificatiesystemen, brandblussers, service en onderhoud, etc.

Tevens zullen ook de andere Rotherm producten verkocht worden, zoals o.a. een half-ondergrondse container en een ondergrondse afvalbak van 650 of 1000 liter.   

Onze website zal nog worden aangepast met deze productenlijn.

Voor meer informatie kunt u terecht bij SULO te Ittervoort, +31 (0)475-567000.