U bent hier:

De eerste gemeentelijke 100% gerecyclede containers geleverd.

oktober 13, 2011

De 100% gerecyclede container van SULO is uniek. Het is de enige container van 100% gerecycled materiaal die is voorzien van het RAL GZ kwaliteitskeurmerk en daarmee dus ook de volledige fabrieksgarantie behoudt.

 Na de levering van 450 stuks 4 wiel containers en 100 stuks 2 wiel containers voor de inzameling van bedrijfsafval op Schiphol, zijn de eerste Nederlandse gemeenten inmiddels ook gestart met dit “groene” concept.

 In de gemeente Midden Drenthe is een proef opstelling van 100% gerecyclede containers geplaatst. Om twijfels over duurzaamheid en sterkte weg te nemen zullen de containers gewoon meelopen in het normale container bestand. De containers worden daar door Van Gansewinkel leeg gemaakt met zijbelading grabber systemen van Translift Nederland.

 Ook in de gemeente Beesel (L) zijn de eerste 100% gerecyclede containers daadwerkelijk een feit. Het concept van het in nemen van de oude containers en het plaatsen van nieuwe containers gemaakt van 100% gerecycled materiaal tegen dezelfde prijs als containers van 100% virgin materiaal sprak hen zeer aan. De gemeente heeft op deze manier een statement gemaakt richting inwoners en omliggende gemeenten. Beesel is daadwerkelijk “een groene gemeente”. Zoals reeds aangegeven is er uiterlijk geen verschil tussen containers van 100% virgin materiaal en containers van 100% gerecycled materiaal en u ontvangt bij de leveringen een certificaat dat de containers daadwerkelijk van 100% gerecycled materiaal zijn vervaardigd.

 Indien het concept van het innemen van uw oude containers en het leveren van 100% gerecyclede containers u aanspreekt én u ook een groen statement wil maken, dan kunt u contact opnemen met uw account manager.