U bent hier:

Artikelen

sulopost

SULO en Plastic Omnium Benelux per 1 januari 2014 geïntegreerd

SULO en Plastic Omnium Benelux zullen per 1 januari 2014 geïntegreerd worden. Met deze nieuwe organisatie blijft SULO/Plastic Omnium voorop staan in de markt voor de levering van kwalitatieve producten en dienstverlening. Kom ons bezoeken op de recycling beurs in Gorinchem (NL) op 17-18-19 september op stand nr 272!

Bekijken
sulopost

SULO bij RTL 7 Duurzaam Nederland

SULO zal in september in het programma Duurzaam Nederland te zien zijn. Met de 100% gerecyclede container, de Green Made, OptiSOLUTIONS en Service Premier zijn er vele onderwerpen die binnen het thema passen. Er is tevens een bedrijfsfilmpje van 6 minuten gemaakt die binnenkort op de website te zien valt. Langs deze weg bedanken wij Fred Bron, Frank Oostdijk, Ria Zijlstra en Nico Altorf voor hun fantastische medewerking.

Bekijken
sulopost

De bedrijfsmissie en visie van SULO

Graag wil SULO naar u de bedrijfsmissie en visie uitdragen.

Bekijken
sulopost

Positieve resultaten klanttevredenheidsonderzoek

In oktober 2012 startte SULO een klanttevredenheidsonderzoek. We bevroegen in totaal 98 klanten over onder andere de producten, diensten en marketingactiviteiten van SULO.

Bekijken
sulopost

Nieuwe collega's gezocht

SULO is op zoek naar nieuwe collega's! Klik hier voor de vacatures.

Bekijken
sulopost

Dag van de openbare ruimte

Op 30 en 31 januari is SULO te vinden op het evenement dag van de openbare ruimte.

Bekijken
sulopost

Het SULO team wenst u prettige feestdagen toe!

Het team van SULO Benelux wenst u hele prettige feestdagen toe en en gezond en succesvol 2013.

Bekijken
sulopost

SULO start klant tevredenheidsonderzoek

SULO zal in de maanden Oktober en November haar klanten gaan benaderen voor een klant tevredenheidsonderzoek. Dit zal zowel persoonlijk als telefonisch gedaan worden.

Bekijken
sulopost

VOORJAARSACTIE AFVALBAK DIN PK 50

Het voorjaar is weer begonnen en SULO is gestart met een zeer aantrekkelijke actie voor prullenbakken. Voor meer info

Bekijken
sulopost

SULO team versterkt

Met ingang van 2 januari 2012 is het SULO team versterkt met Henk Kamerbeek als operationeel directeur. Henk is verantwoordelijk voor de back-office van SULO Benelux en zal zich gaan

Bekijken
sulopost

De eerste gemeentelijke 100% gerecyclede containers geleverd.

De 100% gerecyclede container van SULO is uniek. Het is de enige container van 100% gerecycled materiaal die is voorzien van het RAL GZ kwaliteitskeurmerk

Bekijken
sulopost

SULO op de recreatiebeurs in Hardenberg

De recreatiebeurs in Hardenberg is dé complete vakbeurs voor alles wat met recreatie, op recreatieterreinen en binnen gemeenten, te maken heeft. Uiteraard ontstaat er tijdens het recreëren afval en SULO heeft voor elk vraagstu

Bekijken
sulopost

VAKANTIE!

Allereerst wensen wij als SULO team iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie toe. Het team van SULO Benelux en onze fabriek in Herford zullen echter gewoon doorwerken. We hebben het zo geregeld dat we verspreid met vakantie gaan, zodat we u gewoon van dienst kunnen blijven. De leverancier van onze ondergrondse containers kent wel een vakantiesluiting. Van 30 t/m 32 zal hier geen productie plaatsvinden. Veel mooi weer en relaxte dagen toegewenst. Het SULO team.

Bekijken
sulopost

100% gerecyclede compostvaten uitgereikt

Maandag 20 juni jl. heeft SULO aan wethouder Bormans van de gemeente Gulpen-Wittem en aan wethouder Custers van de gemeente Margraten-Eijsden een 100% gerecycled compostvat uitgereikt.

Bekijken
sulopost

Project Zoetermeer opgeleverd

De gemeente Zoetermeer heeft op 15 juni jl. met de plaatsing van de laatste van 166 ondergrondse containers het project feestelijk afgerond.

Bekijken
sulopost

Plastic Omnium groep neemt Rotherm over

De Plastic Omnium Environment groep waartoe Plastic Omnium en SULO behoren, heeft Rotherm Mechanical Systems (RMS), een van Europa's toonaangevende fabrikanten van ondergrondse afvalcontainers, overgenomen.

Bekijken
sulopost

Nieuwe SULO medewerker

Hallo, mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is SULO jr. en ik werk voor SULO Benelux.

Bekijken
sulopost

SULO op de RDD in Lelystad

SULO zal op 18 en 19 mei aanwezig zijn op de RDD (Reiniging- en Demo Dagen) in Lelystad. Op deze beurs presenteert SULO ...

Bekijken
sulopost

Winnaar website wedstrijd bekend

De winnaar van de website wedstrijd is bekend. Op woensdag middag 13 april jl.

Bekijken
sulopost

SULO investeert opnieuw in kwaliteit.

Kwaliteit is niet iets wat zich tot de producten alleen beperkt. Ook de organisatie speelt hierbij een belangrijke rol. Het team van SULO heeft zich 2 dagen verder geprofessionaliseerd in de onderlinge samenwerking.

Bekijken